Oplevelsesbaseret læringsworkshop

Velkommen til ½- dags åben "playshops" den 16. juni 2015 kl. 08.30 - 13.00


Du får chancen for se hvilken forskel vore læringsværktøjer kan skabe til dine kurser, konferencer og møder.

Du kan se frem til at selv at afprøve flere af vores læringsværktøjer. Du deltager selv i øvelserne, således at du får ideer til at indarbejde aktiv læring i dit arbejde.

Vi vil udvide din "værktøjskasse" når vi gennemgår læringsmetaforer og udvider dine evner til at iscenesætte målrettede læringsprojekter. Deltagerne lærer på en sjov og aktiv måde, så du kan se frem til en masse entusiastisk feedback.

Efterfølgende vil dine deltagere  få et stort udbytte af dine kurser og møder, da du lærer dem at overføre resultaterne fra team øvelserne til udvikling af deres daglige arbejdsopgaver og relationer.

På workshoppen lærer du

*  at arbejde med en lang række værktøjer og hvordan du sætter øvelser op, gennemfører dem og hvordan du får deltagerne til at reflektere over resultaterne samt hvordan disse kan overføres til dagligdagens opgaver

 

*  at læringsredskaberne er meget fleksible, så det samme værktøj kan anvendes til mange forskellige områder og at værktøjerne kan iscenesættes til specifikke mål og dermed øge værdien

*  at styre teamprocessen så læringen bliver optimeret

*  at give feedback på en motiverende måde og hvordan energien fastholdes i løbet af dagen


Vi gennemgår så mange læringsredskaber som vi kan nå af følgende værktøjer: Pipeline, KultuRally, Gruppeelastik, Leonardos Bro, Hækken, Dialogkort og Faciliteringsbolde.

 

Kontakt os på telefon 39 66 79 00 for yderligere information og ledige pladser

Fra motivation til innovation

© Konsulentgruppen Innovator  |  Uranienborg Alle 24 - DK-2860 Søborg  |  (+45) 3966 7900  |  post@innovator.dk